Испит по предметот Сточарство – Трета испитна сесија 2018

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во третата испитна сесија за 2018 година ќе биде одржан на 10.09.2018 год. (понеделник) со почеток во 08:30 часот.

Катедра за Сточарство
Доц. д-р Никола Адамов