Испитна сесија-Хистологија со ембриологија

Хистологија со ембриологија – испитна

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во септемвриската испитна сесија ќе се одржи во два термина:

13.09.2022 – 3., 4., и 5. колоквиум во 10.00 часот

20.09.2022 – 1. и 2. колоквиум во 10.00 часот

Важно: Секој студент треба поединечно да се пријави за полагање најдоцна два дена пред дадените термини. Пријавувањето е преку електронска пошта до предметниот професор и асистент:

florinap@fvm.ukim.edu.mk и

mdovenska@fvm.ukim.edu.mk

Предметен професор

Проф. д-р Флорина Поповска Перчиниќ