Испит по Биохемија (јануарска испитна сесија 2022)

Заради проблеми со iKnow системот и неможноста студентите да го пријават испитот по биохемија, ги известуваме студентите дека полагањето (практичен или завршен испит) може да го пријават на мејл (кај професорот) најдоцна до 29 јануари 2022.