Известување по предметот Фармакологија

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека колоквиумите од Општиот и Специалниот дел по предметот Фармакологија во испитниот рок јуни-јули ќе се одржи на 21.07.2020 год. (вторник) со физичко присуство во дворот на факултетот (покрај предавална 1) со почеток во 9:30 часот. Заради почитување на мерките за заштите од COVID-19 студентите со себе задолжително да носат маска.

Од предметниот наставник

    Проф. д-р Ромел Велев