Известување за сместување во студентски дом

Почитувани,

Во врска со Конкурсот за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објеки за сместување во Република Македонија за студиската 2018/2019 година, Ви укажуваме дека рокот за доставување на документите од страна на кандидатите – студенти од повисоките години кои аплицираат за сместување во државните студентски домови и други објекти е до 17 август 2018 година.

Известувањето можете да го погледнете тука.