Денови на вашето милениче

Почитувани љубители на животни и драги сопственици на домашни миленици! Со радост ве покануваме заеднички да одбележиме ДЕНОВИ НА ВАШЕТО МИЛЕНИЧЕ во сабота – 12.05.2018, во Градски парк (Школка)! Факултетот за Ветеринарна медицина – Скопје заедно со студентската организација IVSA Македонија и град Скопје, Ви подготви многубројни активности за Вас и Вашите миленичиња! Повелете заедно да се информираме и научиме за правилна грижа на Вашите верни пријатели и како до среќно и здраво милениче!