Известување за полагање на тестовите по предметот Репродукција

Се известуваат студентите дека полагањето на тестовите по предметот РЕПРОДУКЦИЈА ќе се одржи на ден 02.09.2015 год. (среда) со почеток во 8.00 часот.

Практичниот дел од испитите по РЕПРОДУКЦИЈА , ВНАТРЕШНИ БОЛЕСТИ НА ПРЕЖИВНИ ЖИВОТНИ и ОСНОВИ НА КЛИНИЧКА и ЛАБОРАТОРИСКА ДИЈАГНОСТИКА ќе се одржат на ден 04.09.2015 год. (петок) со почеток во 9.00 часот во краварска фарма Трубарево.

ОД КАТЕДРИТЕ