Научна посета на Факултетот во рамки на COST акција

Во рамки на COST акцијата CA 18217 – European Network for Optimization of Veterinary Antimicrobial Treatment, во периодот од 16.3-30.3.2024 година, Факултетот за Ветеринарна медицина во Скопје беше домаќин на кратка научна мисија (Short Term Scientific Mission – STSM) на Read More …