Јавна одбрана на дипломски труд – Давор Николовски

Врз основа на позитивните оценки на сите три члена на Комисијата за прегледување и оценување на напишаниот дипломски труд (Одлука на продеканот за настава бр. 0901-1253 од 21.09.2020) продеканот за настава одобрува и закажува ЈАВНА ОДБРАНА на дипломскиот труд под Read More …

II – Уписен рок – Конечна ранг листа и Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2020/2021 година

Почитувани, Објавена е конечната ранг-листа од вториот уписен рок за учебната 2020/21 на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје. Листата можете да ја превземете тука. Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје Read More …

Испит – Биостатистика

Почитувани студенти, Испитот по предметот БИОСТАТИСТИКА ќе се одржи на 25.9.2020 год. со почеток во 10.00 часот. Испитот ќе се одржи со физичко присуство. Студентите со себе задолжително да носат маска и да ги почитуваат мерките за заштита од COVID-19. Пријавување електронски најдоцна до 24.09.2020 Read More …

Соопштение – Специјална патологија

СООПШТЕНИЕ Испитот по предметот СПЕЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА се презакажува и истиот ќе се одржи на 28 и 29.9.2020 год. со почеток во 10.00 часот. Пријавување електронски на следната адреса: igjurovski@fvm.ukim.edu.mk Поради следење на препораките поврзани со состојбата со корона вирусот ќе Read More …

Јавна одбрана на дипломски труд – Катерина Бучуковска

Врз основа на позитивните оценки на сите три члена на Комисијата за прегледување и оценување на напишаниот дипломски труд (Одлука на продеканот за настава бр. 0901-1214 од 14.09.2020) продеканот за настава одобрува и закажува   ЈАВНА ОДБРАНА на дипломскиот труд Read More …

Оглас за избор на демонстратори во учебната 2020/2021

За учебната 2020/2021 година се распишува оглас за избор на 30 демонстратори како помошници во наставно-образовниот процес на прв и втор циклус интегрирани студии на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје. Огласот можете да го превземете тука.

Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2020/2021 година

Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 10.09 и 11.09.2020 година од 9-14 ч. За запишување на Факултетот потребно е примените кандидати да ги достават следните документи: -пријава за запишување ( образец А1,се купува во книжара ) електронска пријава и Read More …