Соопштение Сточарство континуирана проверка

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека првата и втората континуирана проверка по предметот Сточарство ќе биде одржана на 28.01.2021 год. (четврток) со физичко присуство во предавалната 2 на Факултетот со почеток во 11:00 часот.

Катедра за сточарство,

     Проф. д-р Никола Адамов