Соопштение за CEEPUS

Се известуваат професорите, соработниците и студентите на ФВМ-С дека во академската 2019/2020 година преку програмата за размена на професори, соработници и студенти – CEEPUS, може да конкурираат на Факултетите за ветеринарна медицина дадени во соопштението.

Истото можете да го погледнете детално тука.