Покана – ДВМ 2019

Почитувани,

Во прилог можете да ја превземете поканата за „Денови на вашето милениче 2019“, настан кој ќе се одржи во сабота 11.05 и недела 12.05.2019 година организиран од Интернационалната ветеринарна студентска организација – Скопје