Јавна одбрана на докторска дисертација – Мирослав Ќосевски

Во согласност со одлуката на Наставно – научниот совет на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје  бр. 0202- 861/6 од 16.06.2020 година, соопштуваме дека

На ден 2.07.2020 година (четврток) со почеток во 11 часот во просториите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, во предавална бр. 2, Мирослав Ќосевски,  јавно ќе ја брани докторската дисертација под наслов:  „Индикатори и мерења на однесувањето на животните со потенцијална примена во зоохигиената и оценувањето на благосостојбата“ .

  • Одбраната на докторската дисертација ќе може да се следи со on-line stream на 02.07.2020 со почеток во 11:00 часот користејќи ја Zoom платформата преку следниот линк:
  • Линк за онлајн јавна одбрана

Meeting-ID: 910 0345 0559
Passwort: 111114