Известување – Сточарство

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека завршниот испит по предметот Сточарство во септемврискиот испитниот ќе биде одржан на 15.09.2020 год. (вторник) со физичко присуство во микроскопската училница на Факултетот со почеток во 10:00 часот.

Катедра за сточарство,

Проф. д-р Никола Адамов