Известување – предмет Сточарство

Се известуваат студентите на ФВМ – Скопје дека приемен термин за консултации и впишување оценки по предметот Сточарство е 04.10.2021 год. (понеделник) од 10 до 13 часот.


Катедра за сточарство
Проф. д-р Никола Адамов