Известување за испит по предметот Хистологија со ембриологија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во јануарско-февруарскиот испитен рок ќе се одржи во следните термини:

24.1.2019 со почеток во 10 часот

7.2.2019 со почеток во 10 часот

Напомена: Студентите се должни најдоцна два дена пред полагањето да се пријават кај предметниот професор oд катедрата.