I уписен рок – Конечна ранг-листа – Државна квота

Почитувани,

Објавена е конечната ранг-листа од првиот уписен рок за учебната 2020/21 на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје.

Истата можете да ја превземете тука.