Конкурс Erasmus+ за студентска и академска мобилност 2021/2022

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје дека Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распиша конкурс за доделување стипендии за индивидуална мобилност во летниот семестар на академската 2021/2022 година преку програмата ЕРАЗМУС+ K103.  Конкурсот трае до 5 октомври 2021.

Подетални информации за конкурсот може да најдете тука.