Соопштение за прв школски час

Почитувани идни студенти,

Ве известуваме дека првиот академски час за учебната 2023/2024 година, ќе се одржи на 02.10.2023 година (понеделник) со почеток во 11 часот во амфитеатар 1 на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје.

Соопштението може да го погледнете тука.