Соопштение за заверка на зимскиот и запишување на летниот семестар во учебната 2022/2023 година

Се известуваат студентите дека заверката на предметите од зимскиот и запишување на предметите од летниот семестар, за учебната 2022/2023 година ќе  биде во период од 06 до 17 февруари 2023 година, согласно Студентскиот календар. (линк до соопштение)