ОДЛУКА за распишување избори за заменик студентски правобранител на Факултетското студентско собрание на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје

Одлука-за-распишување-избори-на-студентски-правобранител-2022

Одлуката можете да ја превземете во word.