Огласна табла

Известувањa / Соопштенија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во августовско-септемвриската испитна сесија ќе се одржи во следните термини:

21.08.2015 (петок) и 3.09.2015 (четврток)

Студентите може да изберат за полагање само еден термин.

Напомена: Студентите се должни најдоцна два дена пред полагањето на испитот да се пријават кај предметниот професор или асистент.

Од катедрата

Соопштението за одбраната на докторската дисертација на м-р Ксенија Илиевскапогледнете го овде.

Соопштението за одбраната на дипломскиот труд на Катерина Ковачовска погледнете го овде.

Резултати од континуирани проверки

Пријави се за примање на известувања за нови објави од нашата веб страна