CEEPUS мобилност – летни школи за студенти

Почитувани студенти, Во продолжение се информациите за престојните летни школи за учебната 2023/2024 година, кои се одвиваат преку програмата за мобилност CEEPUS. Animal Welfare, Veterinary Ethics, Law, and Communication Skills се одржува во период од 07.07.-12.07.2024 година, на Универзитетот за Read More …