Повик за учество – Истражувачка група за благосостојба и однесување на животните

Во рамките на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје се формира истражувачка група составена од студенти на додипломски, постдипломски и докторски студии, како и дипломирани млади истражувачи кои се заинтересирани да спроведуваат истражувања од областа на благосостојба и однесување на Read More …

ДОДЕЛЕНИ ИНДЕКСИТЕ НА НОВИТЕ СТУДЕНТИ НА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА СКОПЈЕ

На 3.10.2022 година на  Деканот на Факултетот за ветеринарна медицина проф. д-р Лазо Пендовски, ја отвори новата учебна година со свечено доделување на индексите на новите студенти – бруцоши и накратко го презентира начинот на изведување на наставната програма. Деканот Read More …