Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2021/2022 година

Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 27.09.2021 г. од 9-14 ч. За запишување на Факултетот потребно е примените кандидати да ги достават следните документи:        –     пријава за запишување ( образец А1,се купува во книжара )        –      електронска Read More …