Пријавување на испити за јунска сесија 2020/2021

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за јунската сесија ќе трае од 17.05.2021-21.05.2021 година. За да се пријави испит потребно е  Пријава за испит ( се купува во книжара),целосно пополнета се остава во Службата за студентски прашања. Ве молам Read More …

Соопштение за заверка на летниот семестар во 2020/2021 година

Заверката на летниот семестар во учебната 2020/2021 година ќе  биде од 07.06.2021 – 11.06.2021 година. Потребни документи за заверка се: Индекс со сите собрани потписи од предметните професори за тековниот семестар Пополнет формулар за заверка на семестарот (се купува во Read More …