СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИОТ И ЗАПИШУВАЊЕ НА ЛЕТНИОТ СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА

Се известуваат студентите дека заверката на предметите од зимскиот и запишувањето на предметите од летниот семестар за учебната 2020/2021 година ќе  биде во следниот термин од 01 февруари до 05 февруари 2021 година. Летниот семестар за почнува на 15 февруари Read More …