Јавна одбрана на докторска дисертација – Ширибан Рамани

Во согласност со одлуката на Наставно – научниот совет на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје бр. 0202-2193/2 од 23.12.2019 година, соопштуваме дека На ден 30.12.2019 година (понеделник) со почеток во 11 часот во просториите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, Read More …

Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни

  Интернационалната Ветеринарна Студентска Асоцијација – IVSA – Скопје Ве поканува на Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни.   На настанот ќе учествуваат изложувачи кои од секој продаден производ ќе одделат процент за хуманитарна цел.   Read More …

Пријавување на испити за првиот испитен рок

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за првиот испитен рок е од 16.12.2019 година до 26.12.2019 година. За пријавување на испит е потребна пријава за испит од книжара. Ве молиме навремено да ги доставите пријавите за испит, за истите Read More …