Известување за студентите од 11 семестар за Клиничка пракса за домашни миленици

Почитувани студенти, Ве известуваме дека ротациите за Клиничка пракса – Домашни миленици, ќе започнат од оваа недела, во групи од 2 студенти, по дадениот распоред во известувањето подолу: Известување за студентите од 11 семестар за Клиничка пракса за домашни миленици

Резултати од прва континуирана проверка по предметот: Анатомија на домашните животни “Основни факти и концепти на анатомијата” ЕКТС 2019/2020

Резултати од прва континуирана проверка по предметот: Анатомија на домашните животни “Основни факти и концепти на анатомијата” ЕКТС 2019/2020