Пријавување за упис на кандидати на ФВМ-С

При прјавувањето за запишување на кандидатите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, кандидатите ги поднесуваат следните документи во следните рокови. Пријавувањето на кандидатите во вториот уписен рок е на 12 и 13.09.2019 година од 09-14 ч. Пријавувањето со документи Read More …