Јавна одбрана на дипломски труд – Елена Радевска

Врз основа на позитивните оценки на сите три члена на Комисијата за прегледување и оценување на напишаниот дипломски труд (Одлука на продеканот за настава бр. 0901-1467 од 22.08.2019) продеканот за настава одобрува и закажува   ЈАВНА ОДБРАНА на дипломскиот труд Read More …

Известување за термини за полагање на предметот Хистологија со ембриологија во септемврискиот испитен рок

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот ХИСТОЛОГИЈА СО ЕМБРИОЛОГИЈА во септемврискиот испитен рок ќе се одржи во два термина: 5.09.2019 во 10.00 часот 26.09.2019 во 10.00 часот Напомена: Студентите се должни најдоцна два дена пред полагањето да се пријават Read More …