Известување за испит по предметот Хистологија со ембриологија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во јануарско-февруарскиот испитен рок ќе се одржи во следните термини: 24.1.2019 со почеток во 10 часот 7.2.2019 со почеток во 10 часот Напомена: Студентите се должни најдоцна два дена пред Read More …