РЕЗУЛТАТИ ОД ПРАКТИЧНИОТ ИСПИТ ПО КЛИНИЧКА БИОХЕМИЈА ОДРЖАН НА 08.02.2024

Почитувани студенти, Во продолжение се резултатите од практичниот испит по предметот Клиничка биохемија. Испитот го положиле студентите со број на индекс: 1380 1434 1442 1460 1496 Катедра за биохемија клиничка биохемија и биологија на клетка