Известување до дипломираните студенти на ФВМ – Скопје

Почитувани дипломци, Ве известуваме дека на 15.11.2021 година(понеделник) со почеток во 12,00 часот на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје ќе се одржи свеченото доделување на дипломи на дипломираните студенти на факултетот. Предвидено е Деканот, проф. д-р Лазо Пендовски, да Прочитај повеќе …