Јавна одбрана на докторска дисертација – Љупчо Ангеловски

Во согласност со одлуката на Наставно – научниот совет на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје  бр. 0202- 1222/4 од 14.09.2021 година, соопштуваме дека: На ден 06.10.2021 година (среда) со почеток во 11 часот во просториите на Факултетот за ветеринарна Прочитај повеќе …

Документи за упис на редовни студенти и индекси во академска 2021/22

Документи и уплати потребни при запишување на студентите во 2, 3, и 4 година на ФВМ-С во академската 2021 / 2022 година Документи и уплати потребни при запишување на студентите во 5 година на ФВМ-С во академската 2021 / 2022 Прочитај повеќе …