Известување до студентите на УКИМ

Од денес, 9 септември 2021 г. започнува со работа Вакциналниот пункт на УКИМ кој е сместен  во Кампусот на општествените науки на приземјето на Економскиот факултет во Скопје, на бул. Гоце Делчев бр.9 В. Истиот ќе биде отворен секој работен Прочитај повеќе …

ВТОР УПИСЕН РОК: Пријавување на кандидати за упис на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје

При прјавувањето за запишување на кандидатите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, кандидатите ги поднесуваат следните документи во следните рокови. Пријавувањето на кандидатите во вториот уписен рок е на 16 и 17.09.2021 година година од 09-14 ч. Пријавувањето на Прочитај повеќе …