I уписен рок – Конечна ранг листа 2021/2022

Почитувани, Ве известуваме дека е објавена Конечната ранга листа за првиот упесн рок 2021-2022 I уписен рок – конечна ранг-листа-Ветеринарна медицина – Државна квота I уписен рок – конечна ранг-листа-Ветеринарна медицина – Приватна квота Конкурсната комисија ФВМ-Скопје