Термин испит и реколоквирање општа и специјална патологија и судска медицина

ДОПОЛНИТЕЛЕН ТЕРМИН Испитот по предметот ОПШТА ПАТОЛОГИЈА ќе се одржи на 22.9.2021 год. Испитот по предметот СПЕЦИЈАЛНА ПАТОЛОГИЈА ќе се одржи на 23.9.2021 год. Испитот по предметот СУДСКА ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА ќе се одржи на 24.9.2021 год. Пријавување електронски најдоцна до Прочитај повеќе …