Хистологија со ембриологија – испитна сесија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во септемвриската испитна сесија ќе се одржи во два термина: 02.09.2021 во 10.00 часот 16.09.2021 во 10.00 часот Важно: Секој студент треба поединечно да се пријави за полагање најдоцна два Прочитај повеќе …