Испит по Хемија

Се известуваат студентите кои ќе го полагаат испитот по Хемија на 16.06.2021 година, дека поради зафатеност на предавалните, испитот наместо во 13:00 часот, ќе започне во 14:00 часот, во предавална 1. Проф. Д-р Зехра Хајрулаи-Муслиу

Испит – Биостатистика – Јунска испитна сесија

Почитувани студенти, Испитот по предметот БИОСТАТИСТИКА ќе се одржи на 23.06.2021 год. со почеток во 10.00 часот. Испитот ќе се одржи со физичко присуство. Студентите со себе задолжително да носат маска и да ги почитуваат мерките за заштита од COVID-19. Пријавување електронски најдоцна до 21.06.2021 год. на следната Прочитај повеќе …

Докторска дисертација – Александар Јаневски

Наставно-научниот совет на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, на седницата одржана на 16.03.2021 година со бр. 0202-278/8, формираше Комисија за одбрана на докторскиот труд на кандидатот Александар Јаневски , ДВМ, со наслов: „ Застапеност на патогени бактерии, нивната антимикробна Прочитај повеќе …