Конкурс на Фондацијата Леорон

Почитувани студенти, Ве известиваме дека  е отворен Конкурс на Фондацијата Леорон. Конкурсот е отворен до 30.6.2021 година  и барање да го објавиме преку нашите огласни средства. Документите можат да се достават на следната Eмаил адреса: foundation@leoron.com Повеќе информации можете да Прочитај повеќе …