Хистологија со ембриологија – Јунска испитна сесија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во јунската испитна сесија ќе се одржи во два термина: 17.06.2021 во 10.00 часот 06.07.2021 во 10.00 часот Важно: Секој студент треба поединечно да се пријави за полагање најдоцна два Прочитај повеќе …