Практикум за вежби по Паразитологија и паразитни заболувања

Почитувани студенти и колеги доктори по ветеринарна медицина, Ве известуваме дека излезе од печат учебното помагало „Практикум за вежби по паразитологија и паразитни заболувања” од авторите проф. д-р Јована Стефановска и науч. сор. д-р Александар Цветковиќ. Практикумот е  наменет за Прочитај повеќе …