Соопштение – Хемија/Стехиометрија

Испитот по хемија во јануарско-февруарска испитна сесија ќе се одржи на ден: 12.02.2021 г. во предавална 1 – Стехиометрија 15.02.2021 г. во предавална 1 – Хемија Студентите кои ќе го полагаат испитот, да се пријават најдоцна до 11.02.2021 година, со Прочитај повеќе …