Протоколи за работа на Универзитетската Ветеринарна Болница со цел превенција од ширење на корона вирусот

Почитувани, Со цел превенција од ширење на корона вирусот, Ве известуваме дека во престојниот период Универзитетската ветеринарна болница ги превзема следните чекори: Универзитетската ветеринарна болница, работи непречено секој работен ден со почеток од 09 до 15:30 часот; При прием на Прочитај повеќе …