Известување – Универзитетска ветеринарна болница

Почитувани сопственици на домашни миленици и драги колеги, Ве известуваме дека во периодот од 19.10 (понеделник) до 22.10.2020 година (четврток), Универзитетксата ветеринарна болница, при Факултетот за ветеринарна медицина нема да работи заради преадаптирање на новите просторни капацитети. Универзитетската ветеринарна болница Прочитај повеќе …