Документи и уплати потребни при запишување на студентите во прва година на ФВМ – Скопје во академската 2020/2021 година

Запишувањето на примените кандидати ќе биде на 10.09 и 11.09.2020 година од 9-14 ч. За запишување на Факултетот потребно е примените кандидати да ги достават следните документи: -пријава за запишување ( образец А1,се купува во книжара ) електронска пријава и Прочитај повеќе …