Јавна одбрана на докторска дисертација – Ширибан Рамани

Во согласност со одлуката на Наставно – научниот совет на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје бр. 0202-2193/2 од 23.12.2019 година, соопштуваме дека На ден 30.12.2019 година (понеделник) со почеток во 11 часот во просториите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, Прочитај повеќе …

Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни

  Интернационалната Ветеринарна Студентска Асоцијација – IVSA – Скопје Ве поканува на Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни.   На настанот ќе учествуваат изложувачи кои од секој продаден производ ќе одделат процент за хуманитарна цел.   Прочитај повеќе …

Пријавување на испити за првиот испитен рок

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за првиот испитен рок е од 16.12.2019 година до 26.12.2019 година. За пријавување на испит е потребна пријава за испит од книжара. Ве молиме навремено да ги доставите пријавите за испит, за истите Прочитај повеќе …

Потврдена соработката со „Московската државна академија за ветеринарна медицина и биотехнологија – МВА К.И. Скрјабин“

Делагација од Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје, предводена од Деканот проф. д-р Лазо Пендовски, проф. д-р  Зехра Х. Муслиу, проф. д-р Велимир Стојковски и проф. д-р Деан Јанкулоски, остварија официјална посета на Московската државна академија за ветеринарна медицина и биотехнологија – Прочитај повеќе …