Соопштение за заверка на летниот семестар во 2018/2019 година

Заверката на летниот семестар во учебната 2018/2019 година ќе  биде од 03.06.2019 – 07.06.2019 година. Потребни документи за заверка се: Индекс со сите собрани потписи од предметните професори за тековниот семестар

Пријавување на испити за мајско – јунска сесија 2018/2019

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за мајско- јунската сесија ќе трае од 16.05.-23.05.2019 година. За да се пријави испит потребно е  Пријава за испитот ( се купува во книжара) и уплатница  од 50 денари (уплатена во банка или Прочитај повеќе …

Интерен конкурс за доделување на стипендија „Атанас Близнакоф“

Почитувани, Врз основа на Одлуката бр. 12-276/3 од 15.2.2019 год. донесена од Фондацијата „Атанас Близнакоф“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје распишува е Интерен конкурс за доделување на стипендија „Атанас Близнакоф“ Право да Прочитај повеќе …

Покана – ДВМ 2019

Почитувани, Во прилог можете да ја превземете поканата за „Денови на вашето милениче 2019“, настан кој ќе се одржи во сабота 11.05 и недела 12.05.2019 година организиран од Интернационалната ветеринарна студентска организација – Скопје

Одржан семинар за употребата на синбиотици, хелатни материјали, закиселувачи и бетаин во исхраната на свињите и живината, како и за примената на биосигурносни мерки на фармите

На 16.04.2019 година во организација на компанијата Гринагро се одржа семинар во просториите на Факултетот за земјоделски науки и храна во Скопје, во оваа пригода претставуван од проф. д-р Драгослав Коцевски. На семинарот се диксутираше за употребата на синбиотици, хелатни Прочитај повеќе …