Јавна одбрана на дипломски труд – Ален Дреца

Јавна одбрана на дипломскиот труд под наслов: Појава и раширеност на заразната кривотница кај овците, изработен од Ален Дреца, број на индекс 1032, на ден 12.04.2019 година во 13:30 часот, во просториите на предавална 2. Јавната одбрана ќе се изврши пред Комисијата Прочитај повеќе …